gratis 3-delige audiotraining

Van “blinde vlek” naar “on top of your numbers”

Hey, ik zie je! Jij bent een ondernemer die begrijpt dat cijfers een belangrijk onderdeel zijn van een succesvol bedrijf. En als je hier bent gekomen, dan weet je ook dat deze kant van jouw business nog wel wat liefde en aandacht kan gebruiken.

Deze gratis audiotraining is echt iets voor jou als jij er vandaag nog achter wil komen hoe jij op een ontspannen manier “on top of your numbers” kan zijn (en dat is makkelijker dan je denkt). Dus meld je gratis aan via het formulier hieronder en ontvang direct de training in jouw mailbox!

Zeg gedag tegen die blinde vlek en schrijf je hieronder in voor de gratis 3-delige audiotraining!

Wat kan je van deze 3-delige audiotraining verwachten?

Bonjour, ik ben Elise

… en als The Money Flow Manager help ik vrouwelijke ondernemers meer ontspannen en zelfverzekerd te worden als het gaat om de cijfers in hun business.

Dit doe ik door overzicht te creëren en jou precies te leren welke financiële zaken belangrijk zijn voor jou en jouw bedrijf. Want als jij eenmaal weet welke cijfers belangrijk zijn, dan weet je ook precies aan welke knoppen je moet draaien om jouw bedrijf te laten bloeien!

Misschien klinkt dit voor jou nu maar saai, maar ik vind zelf dat ik het mooiste beroep ter wereld heb!

Als je wilt dat jouw bedrijf een succes wordt, dan is het belangrijk dat je accepteert dat cijfers hier een belangrijk onderdeel van zijn. Daar ben ik namelijk echt van overtuigd. Wat mij echter helemaal niks uitmaakt is op welk level je nu staat. Of je nu beginner bent, of al ervaring hebt, ik leg jou alles wat je nog niet weet met liefde uit.

Ik woon in Bordeaux met mijn Franse vriend en onze dochter (vandaar dat je zo hier en daar wat Franse invloeden tegenkomt) en de grootste grap van mijn leven is dat ik, als cijfernerd, nu onbedoeld vier talen spreek. Noem het maar een wereldwonder 😉 Hierdoor heb ik echter wel geleerd dat alles aan te leren is. Ook als je er “geen gevoel” voor hebt.