Yes, je bent aangemeld voor de training!

Je ontvangt zo een email met daarin de link naar de 3-delige audiotraining. Check vooral ook even jouw spam-box als je hem niet ziet. Ik weet zeker dat deze gratis training jou op weg helpt om “on top of your numbers” te worden.

 

En ik wil graag nog iets met je delen. Als je mij een beetje kent, dan weet je; ik hou van makkelijk en simpel. Als onderneemsters hebben we vaak al genoeg ballen hoog te houden. En als je hier bent gekomen, dan weet je dat cijfers belangrijk zijn in jouw business, maar voel je je waarschijnlijk ook onzeker over deze kant in jouw bedrijf. En met jou vele andere onderneemsters. Ik wil daar dan ook dolgraag verandering in brengen. Noem het mijn missie, ook al is dat tegenwoordig steeds meer een woord waar men de kriebels van krijgt 😉

 

Ik ben ervan overtuigd dat cijfers makkelijker en simpeler worden, zodra je je er meer in hebt verdiept. Want hoe cijfers in een bedrijf werken heb je niet op de middelbare school geleerd. Dus hoe kan je dan verwachten dat jou dit in 1x makkelijk afgaat?

 

Daarom heb ik zitten nadenken hoe ik op een makkelijke en simpele manier mijn kennis op financieel en cijfermatig vlak aan jou kan overdragen.

 

En zo is mijn online programma ontstaan, waarin je 30 dagen lang iedere dag een e-mail van mij ontvangt waarin ik van alles met jou deel over cijfers, financiën en money mindset. Laagdrempelig, omdat het in jouw e-mailbox komt en je er dus voor altijd toegang toe hebt. Hierdoor kan je alle info in jouw eigen tijd lezen en nog eens terugzoeken. En alles op een makkelijke manier geschreven. 

Merci !

Daarnaast wil ik het ook laagdrempelig houden qua prijs. En daarom kost dit programma eenmalig 27 euro exclusief BTW. Dat is dus minder dan 1 euro per dag. En ik weet dat ik hier veel meer waarde in weg geef. 

 

Maar weet je; ik ben er klaar mee dat vrouwen onzeker zijn als het gaat om de cijfers in hun business. Ik wil dat jij je juist vol zelfvertrouwen voelt en rust ervaart. Daarom laat ik de prijs nu nog even lekker zo staan 😉

 

Klik hieronder op de knop voor meer informatie over dit programma of om hem direct aan te schaffen.