Gratis kennis

Bij Monée begrijpen wij dat cijfers en financiën echt niet altijd leuk of makkelijk zijn. Daarnaast is het super irritant dat je financiële informatie overal en nergens vandaan moet halen. Wij vinden dat dit veel beter kan!

Als je iets naar beneden scrolt, dan vind je al onze gratis tips, tricks en leermaterialen in onze gratis producten.

Ook willen wij jou met onze gratis podcast inspireren tot het maken van financieel gezonde keuzes voor jouw bedrijf en hopen wij jou met onze gasten te mogen inspireren.

Onze website is nog niet zolang live, dus het kan zijn dat je iets mist. En je hoeft niet op ons te wachten. Graag ontvangen wij van jou een e-mail met daarin het onderwerp waarover jij meer zou willen weten. Dit kan je sturen naar info@themoneyflowmanager.com met als onderwerp: “Verzoek voor Monée”. Wij komen hier dan zo snel mogelijk op terug.

Ontwerp zonder titel (9)
Persoonlijk traject

The Money Flow Intensive - 1:1 begeleiding

Je weet dat er groeikansen zijn voor jouw bedrijf, maar omdat je geen goed overzicht van jouw cijfers hebt, weet je niet de juiste stappen te zetten om die groei waar te maken. Je voelt je onzeker en onrustig en je twijfelt over keuzes en investeringen.


Tegelijkertijd heb je, als vrouwelijke ondernemer, vaak vele ballen hoog te houden. Niet zo gek dus dat jij jouw tijd wil besteden aan dingen waar jij goed in bent en die er écht toe doen binnen jouw bedrijf.


Je weet dat het creëren van inzicht in je cijfers de oplossing is, maar je hebt geen tijd of energie om je hier zelf mee bezig te houden.

I've got you! Ik heb namelijk voor jou de perfecte oplossing waarmee jij in no-time inzicht krijgt in jouw cijfers en daarop zelfverzekerd jouw bedrijf kan sturen.

The Money Flow Intensive! Tijdens dit 6 maanden durende 1:1 traject duiken we samen in de cijfers van jouw bedrijf. Geef ik je de tools die je helpen altijd “on top of your numbers” te zijn en leer je jouw cijfers te lezen en hierop strategische beslissingen te maken.

Ervaar met dit traject in 6 maanden tijd een transformatie naar ondernemen vanuit financiële rust en zekerheid.

Dit traject is echt iets voor jou als jij:

Klinkt goed?
Dan wil je vast weten wat het traject inhoudt:

Dit traject is persoonlijk en ik vind het belangrijk om in te spelen op jou en jouw bedrijf. Tijdens een intake gesprek bespreken we dan ook uitgebreid waar je nu staat en waar je naartoe wil. Aan de hand daarvan creëer ik een traject volledig voor jou op maat waarmee jij jouw doelen gaat bereiken.

Naast de persoonlijk op maat gemaakte inhoud, bevat dit traject sowieso het volgende:

De investering voor dit persoonlijke traject is € 5.950,- excl. btw.

(in maximaal 6 termijnen te voldoen)

Dit is wat klanten vertellen over dit traject:

Previous
Next

Wil jij met rust en zekerheid jouw cijfers en financiën rocken en spreekt dit traject jou aan? Laten we dan snel vrijblijvend kennismaken met een videocall!

Klik op de knop hieronder en vul jouw gegevens in. Dan neem ik snel contact met je op om een datum voor onze afspraak in te plannen.

PERSOONLIJK TRAJECT

The Money Flow Sparringsessies

Sparren over de cijfers in jouw bedrijf, zodat je direct weer weet welke stappen jij kan gaan zetten? I’m your woman!

Het ondernemerschap geeft je enorm veel vrijheid, maar soms kan het ook lastig zijn om alle beslissingen zelf te moeten maken. 

Natuurlijk heb je je eigen supportersclub bij wie je altijd terecht kan, maar soms is het gewoon fijn om even met een professional te kunnen sparren. Zeker als het gaat om cijfers, wat de meeste ondernemers toch een lastig onderwerp vinden. 

Heb jij een heel specifieke financiële vraag? Of heb jij behoefte aan een sparringpartner? Zeg maar een interim CFO, die (regelmatig) met jou meekijkt naar jouw cijfers om te zien hoe jouw bedrijf ervoor staat? Die jou helpt jouw strategie te bepalen (zonder jouw gevoel uit het oog te verliezen) en eventuele bottlenecks snel herkent?

Waardoor jij weer zelfverzekerd verder kan met ondernemen en je kan focussen op hetgeen jij goed in bent? En je altijd een ontspannen gevoel heb over jouw cijfers?

Dan is een Money Flow Sparringsessie precies hetgeen dat jij zoekt!

Dus heb jij een specifiek financieel vraagstuk, of ben je juist op zoek bent naar een ervaren sparringpartner die iedere maand of kwartaal met je meekijkt en je adviseert over de cijfers in jouw business? Dan is de Money Flow Sparringsessie er voor jou!

De duur van een sessie is 1,5 uur en is vanaf € 247,-

PERSOONLIJK TRAJECT

Financiële projecten

Regelmatig word ik benaderd door ondernemers met een specifiek financieel vraagstuk. Ook hiermee help ik je graag!

Vanwege mijn jarenlange internationale ervaring als financieel business analist in combinatie met mijn boekhoudkundige achtergrond, word ik regelmatig gevraagd voor de volgende financiële projecten.

Deze projecten zijn maatwerk en de kosten hiervan kunnen enkel bepaalt worden na een kennismakingsgesprek.

Gratis 3-delige audiotraining
Van "blinde vlek" naar "on top of your numbers"

Audio

Begrijp jij dat de cijfers de backbone zijn binnen jouw bedrijf, maar zijn ze nu nog een blinde vlek? Volg dan deze gratis 3-delige audiotraining, waarin ik je vertel hoe jij zo snel en makkelijk mogelijk “on top of your numbers” wordt!