Wist je dat financiële administratie
ook leuk en ontspannen kan zijn?

Begrijp jij soms niet waar de boekhouder het over heeft? Vind je belastingen lastig? Zou jij graag “on top of your numbers” willen zijn, maar weet je niet precies hoe? Dan kan ik jou helpen!

Als The Money Flow Manager is het namelijk mijn missie om jou meer rust en vrijheid te laten ervaren als het gaat om cijfers.

Vanuit ervaring weet ik dat financiën vaak als lastig of saai worden gezien. En dat terwijl ze juist zó belangrijk zijn voor de groei van jouw business.

Ik gun het jou om meer rust, vrijheid en plezier te ervaren als het gaat om de cijfers binnen jouw business, zodat jij met nóg meer zelfvertrouwen jouw bedrijf kan runnen. Ben jij hieraan toe? Dan ga ik graag met jou samen aan de slag!

Gratis 3-delige audiotraining
Van "blinde vlek" naar "on top of your numbers"

Audio

Begrijp jij dat de cijfers de backbone zijn binnen jouw bedrijf, maar zijn ze nu nog een blinde vlek? Volg dan deze gratis 3-delige audiotraining, waarin ik je vertel hoe jij zo snel en makkelijk mogelijk “on top of your numbers” wordt!

Bonjour

Bonjour, ik ben Elise

Een introvert die graag van gezelligheid houdt en van kleine dingen kan genieten.

Ik ben The Money Flow Manager voor vrouwelijke ondernemers die vanuit passie hun bedrijf zijn gestart en nu willen werken aan een ijzersterke financiële fundering.

Zelf heb ik ervaren hoe het is om geen rust en vrijheid te voelen als het gaat om geld. Als twintiger kwam ik financieel in noodweer terecht. Ik had nooit geleerd hoe je een goed overzicht kan krijgen van je eigen financiën en dat maakte mij erg onzeker. Het zorgde er ook nog eens voor dat alle dromen die ik had onbereikbaar waren.


Door mij hierin te verdiepen raakte ik niet alleen van mijn schulden af, maar leerde ik ook alle ins en outs van persoonlijke geldzaken. Sterker nog, met deze opgedane kennis kreeg ik al snel een baan in de financiën en werden cijfers en Excel statistieken echt een passie van mij. Een passie die ik zowel inzette voor persoonlijk gebruik, als voor de grote internationale bedrijven waar ik voor gewerkt heb.

 

Mijn ervaring heeft mij geleerd hoe belangrijk het is om een goed plan en een goed overzicht van je financiën te hebben, om zo je bedrijf te laten groeien. En dat is iets dat ik met liefde aan jou door wil geven. Zodat je niet alleen weet wat er binnen jouw bedrijf gebeurt, en daar dus gericht op kan sturen, maar dat je er ook écht veel plezier aan gaat beleven en je vol zelfvertrouwen naar je financiën en de groei van je business kijkt.

IMG_0122bkopie
IMG_0683ckopie

Als je iets wilt leren, maak het dan leuk

Vaak wordt het bijhouden van je financiën gezien als saai of moeilijk. Wellicht houdt dit jou dan ook tegen om ermee aan de slag te gaan. Door met mij samen te werken ga je jouw financiële kennis vergroten en leer je dit direct toe te passen. En dat allemaal op een toegankelijke en leuke manier, zodat jij met een ontspannen gevoel en vol zelfvertrouwen verder kan bouwen aan jouw bedrijf.

ONLINE PROGRAMMA

The Money Flow Month

Vaak wordt het bijhouden van je financiën gezien als saai of moeilijk. Wellicht houdt dit jou dan ook tegen om ermee aan de slag te gaan. Door met mij samen te werken ga je jouw financiële kennis vergroten en leer je dit direct toe te passen. En dat allemaal op een toegankelijke en leuke manier, zodat jij met een ontspannen gevoel en vol zelfvertrouwen verder kan bouwen aan jouw bedrijf.

PERSOONLIJK TRAJECT

The Money Flow Master

Bouw aan een financiële fundering van jouw bedrijf die sterker dan ooit is! Met mijn traject begeleid ik jou om jouw business nog meer te laten groeien, doordat jij precies weet wat financieel gebeurt en daarop kunt sturen. In 3 maanden tijd ben jij financieel manager van jouw bedrijf. En dat merk je op alle vlakken!

PERSOONLIJK TRAJECT

The Money Flow Mission

Met een kleine groep vrouwelijke ondernemers bouw jij aan jouw financiële kennis en creeër je een positieve en realistische money mindset. En dat allemaal onder het genot van alles wat Bordeaux jou te bieden heeft.

Testimonials


Wat anderen zeggen…

Test jouw financiële kennis en money mindset

Quiz

Wil jij weten hoe groot jouw financiële kennis is? En ben je daarnaast ook nog eens benieuwd waar jouw verbeterpunten liggen als het gaat om jouw money mindset? Doe dan nu de test en kom erachter hoe sterk de financiële fundering van jouw bedrijf daadwerkelijk is!

Quiz

Test jouw financiële kennis en money mindset

Wil jij weten hoe groot jouw financiële kennis is? En ben je daarnaast ook nog eens benieuwd waar jouw verbeterpunten liggen als het gaat om jouw money mindset? Doe dan nu de test en kom erachter hoe sterk de financiële fundering van jouw bedrijf daadwerkelijk is!


Vul hieronder je naam & e-mailadres in en start de quiz!