IMG_0195b

Hi, ik ben Elise

Elise

“Ik weet nog niet hoe,
maar ik wéét dat ik het kan”!

Sinds ik besloten heb mij niet meer te laten leiden door onzekerheden, is dit mijn levensmotto geworden. Niet meer luisteren naar dat stemmetje dat zegt dat ik iets niet kan, maar geloven in mijzelf.

Kijk jij wel eens terug naar wat je toe nu toe bereikt hebt? Ik vergeet het zo vaak. En toch kan het enorm veel inzicht geven. Als ik terugkijk dan is er een periode geweest die mij voorgoed veranderd heeft. Als twintiger kwam ik financieel in noodweer terrecht. Ik had net mijn eerste woning gekocht en raakte mijn werk in de hotelbranche kwijt door een reorganistatie. De banen lagen niet voor het oprapen en mijn uitkering was net te laag om rond te kunnen komen. Ik had nooit geleerd hoe je een goed overzicht kan krijgen van je eigen financiën en wist dan ook niet waar ik eventueel op kon besparen.

Binnen 6 maanden was ik niet alleen van mijn schulden af,
maar kende ik ook alle ins en outs van persoonlijke financiën.

IMG_0669b

Ik weet nog dat ik mij schaamde en dat ik er met niemand over durfde te praten.

Toen ik het hoofd bijna niet meer boven water kon houden, heb ik het toch aan iemand durven te vertellen. Deze vriend heeft mij direct geholpen met het maken van een goed financieel plan. Wat een opluchting. Binnen 6 maanden was ik niet alleen van mijn schulden af, maar kende ik ook alle ins en outs van persoonlijke financiën. Sterker nog, met deze net opgedane kennis kreeg ik al snel een baan in de financiën en werden cijfers en Excel statistieken echt een passie van mij. 

 

Ik ben opleidingen gaan volgen en heb lange tijd gewerkt voor internationale bedrijven. In eerste instantie deed ik algemene boekhouding, maar later ben ik mij gaan specialiseren in het maken van budgetten en leerde ik alle cijfers te verwerken in Excel-overzichten en grafieken.


Ik werd gepromoveerd tot Financieel Business Analist en was dagelijks betrokken bij de strategische beslissingen die het topmanagement maakte op basis van mijn analyses. 

Door deze ervaring weet ik precies hoe belangrijk het is om een goed overzicht van je financiën te hebben en hoe je deze cijfers in kan zetten om jouw bedrijf te laten groeien. 

Be "on top of your numbers!"

Ben jij een vrouwelijke ondernemer, die vanuit passie haar bedrijf is gestart, maar ook inziet dat een goede kennis van financiën zorgt voor een sterke fundering?

Zou je graag “on top of your numbers” willen zijn, maar weet je niet precies hoe je je financiële kennis kunt vergroten? Dan ben ik hier voor jou! Als The Money Flow Manager is het mijn missie om jou meer rust en vrijheid te laten ervaren als het gaat om cijfers. En met mijn open en directe manier van werken ga ik dolgraag met jou aan de slag om jouw business financieel te laten knallen!