The Money Flow Month

Meer zelfvertrouwen als het gaat
om de cijfers in jouw bedrijf

op een ontspannen manier aan de slag met jouw winstgevende droombusiness
IMG_0120

Herken je dit?

Of misschien vind je financiën eigenlijk gewoon maar heel erg saai

Je hebt jouw bedrijf gebouwd op passie en enthousiasme en daar mag je enorm trots op zijn! Maar zoals de meeste ondernemers kijk jij alweer verder. Je wilt jouw bedrijf naar de next level brengen. Je ziet het al helemaal voor je zelfs!   

Wat je echter ook ziet is wat de zwakkere schakel is binnen jouw bedrijf: de financiële kant.

“Cijfers zijn niet echt mijn ding”

Ik hoor het echt heel vaak voorbij komen. En dat verklaard misschien ook wel dat binnen 5 jaar 60% van de ondernemers alweer gestopt is met zijn of haar bedrijf, voornamelijk vanwege financiële redenen.

Want met het versturen van de facturen en ervoor zorgen dat de belastingaangiftes worden gedaan heb je een goed begin gemaakt, maar om van jouw bedrijf een winstgevende business te maken, heb je meer nodig. En het begint allemaal met meer kennis.

IMG_0162b

Hoe fijn zou het zijn, als jij op een makkelijke en laagdrempelige manier jouw financiële kennis zou kunnen vergroten en jouw money mindset zou kunnen versterken? Zodat jij je meer ontspannen en zelfverzekerder voelt en ook rust ervaart als het gaat om de financiën in jouw bedrijf?


Hi, ik ben Elise

Elise

En ik ben dol op cijfers! Maar als ik heel eerlijk ben vind ik financiën op zichzelf best wel een beetje saai.

 

Daarom ben ik al vroeg in mijn carrière op zoek gegaan naar een manier om het werken met cijfers voor mijzelf leuker te maken. In plaats van mij enkel te focussen op de boekhouding, ging ik op zoek naar alle facetten van financiën & business. 

 

Naast het volledig uitvoeren van de financiële administratie, verdiepte ik mij in de interne processen binnen de bedrijven waar ik werkte en leerde ik op welke manieren cijfers op iedere afdeling terug komen. Van inkoop tot verkoop en van productie tot marketing. Binnen no-time wist ik de zwakke en sterke plekken binnen een afdeling op te sporen en deze cijfers op een effectieve en efficiënte manier ingezet konden worden ter verbetering. 

 

Ik werkte wereldwijd voor topmanagers als analist en was verantwoordelijk om cijfers leesbaar en inzichtelijk te maken voor dit management. Hierdoor leerde ik hoe topmanagers wereldwijd kijken naar cijfers, welke wel en niet belangrijk zijn om beslissingen te maken en hoe strategische plannen worden gemaakt voor de toekomst van het bedrijf. 

Door het moederschap merkte ik dat ik eraan toe was om zelf mijn eigen tijd in te gaan delen. De meest voor de hand liggende stap was om het werk dat ik al deed als consultant uit te gaan voeren. Door het jarenlang opbouwen van contacten zat ik al snel vol en werd ik door grote bedrijven ingehuurd als Excel consultant.

 

Ondanks deze mooie uitdagingen, mistte ik een belangrijk aspect: het persoonlijk contact. Als je mij leert kennen, ga je ontdekken dat ik een echt mensen-mens en levensgenieter ben. Ik hou van hard werken, maar ook van gezelligheid. 

Hierdoor ging ik op zoek naar andere vrouwelijke ondernemers om ervaringen uit te wisselen. En hoe meer ik in aanraking kwam met vrouwelijke ondernemers, hoe vaker ik hoorde dat zij de financiële kant van hun bedrijf lastig en moeilijk vonden. 

 

Op een dag werd ik wakker en ineens zag ik heel duidelijk voor me wat ik met mijn unieke combinatie aan werkervaring voor deze vrouwen kan betekenen. Hoe ik vrouwelijke ondernemers kan laten inzien wat cijfers voor hun bedrijf betekenen en vooral ook dat de financiële kant van hun business ook rust en ontspanning kan brengen.

Als The Money Flow Manager help ik jou, op een directe, maar ook liefdevolle en gezellige manier, om jouw financiële kennis en money mindset te verbeteren, zodat jij vol passie en plezier verder kan gaan met het laten groeien van jouw bedrijf!

Ik heb daarom speciaal voor jou een online programma van 30 dagen gemaakt, omdat ik het je gun om niet meer gefrustreerd of onzeker te zijn over jouw financiën. Om geen tijd en energie meer te verspillen aan het proberen te doorgronden van je cijfers en niet weten wat ze betekenen. Om niet meer simpelweg hard en veel te werken om je geld te verdienen, maar juist om jou te helpen slim te werken.

Resultaat

Na 30 dagen heb je niet alleen veel meer algemene kennis,
maar je voelt je ook:

volwaardiger

Doordat jouw algemene financiële kennis is vergroot voel jij je een volwaardigere gesprekspartner bij bijvoorbeeld jouw boekhouder, andere ondernemers of de bank.

Capabeler

Je hebt de tools om de financiële fundering van jouw bedrijf en jouw money mindset te versterken. Denk hierbij aan inzicht in inkomsten & uitgaven, begroting, etc.

zelfverzekerder

Je ben minder bang om fouten te maken en voelt je ook bij het uit handen geven van jouw administratie nog steeds “in charge”.

Opgelucht

Je weet dat je nu een financieel basislevel hebt vanuit waar je, op een stabiele manier, verder kunt bouwen.

vrij

Je gaat weer in mogelijkheden denken wat ervoor zorgt dat je je vrijer voelt.

Energiek

Je weet wat je moet doen om de financiele fundering van jouw bedrijf sterker te maken en je bedrijf te laten groeien en hebt veel energie om daarmee aan de slag te gaan.

Het is mijn missie om jou op een ontspannen en toegankelijke manier te kunnen voorzien van alle financiële informatie en tools die je nodig hebt om jouw bedrijf te kunnen runnen.

daarom heb ik besloten om mijn kennis te bundelen in...

The Money Flow Month

30 dagen lang aan de slag met jouw financiele kennis en money mindset,
zodat jij jouw bedrijf naar de next level kan laten groeien.

Hoe ziet dit programma eruit?

Ik maak het je zo makkelijk mogelijk!

Iedere dag ontvang je van mij een email in je inbox met daarin:

financiële basiskennis

Algemene financiële basiskennis wordt op een heldere en to the point manier uitgelegd, zodat jouw basislevel in 30 dagen naar een hoger niveau wordt gebracht.

Money mindset

Er worden diverse manieren behandeld om jouw mindset te verbeteren en te versterken, zodat jij na 30 dagen meer ontspannen bent als het gaat om cijfers.

tips & tricks

Naast tips om direct mee aan de slag te gaan, ontvang je ook 3 templates in Google Spreadsheets, waardoor je zelf direct inzicht in jouw cijfers kan creëren. 

That’s it. Het enige dat jij hoeft te doen is jouw inbox te openen
en de email te lezen.

Dit is een hele makkelijke manier om jouw basiskennis te vergroten en aan de slag te gaan met je money mindset. Je kan immers overal je email lezen en de inhoud is heel specifiek gericht op de vrouwelijke ondernemer.

Speciaal voor jou gemaakt dus!

Als jij je nu inschrijft, dan ontvang je direct de eerste email en kan je dus gelijk aan de slag. En over 30 dagen voel jij je zelfverzekerder en meer ontspannen over jouw financiën. Pinky Promise! 😉 En ben je niet tevreden dan krijg je van mij je geld terug.

IMG_0155c

Niet tevreden? Binnen 14 dagen 100% geld terug

The Money Flow Month

In 30 dagen de financiële fundering van jouw bedrijf en money mindset versterken, om ontspannen en zelfverzekerd te ondernemen.

€ 27,-

• 30 dagen lang een e-mail met …
• Financiële basiskennis
• Money Mindset
• Tips & Tricks

(incl. templates)

Je hebt de kwaliteiten om jouw bedrijf naar de next level te brengen. Wacht dus niet langer met werken aan de zwakke plek en ga ermee aan de slag! Alle basisinformatie die je nodig hebt, wordt in heldere taal en makkelijk leesbaar aan je uitgelegd en voor je het weet voel jij je financieel zelfverzekerder dan ooit!

Previous
Next

Veelgestelde vragen

Wanneer start het programma?

Als drukke ondernemer en moeder doe ik het liefst alles wanneer het mij goed uitkomt. Omdat ik snap dat jij ook al druk genoeg bent, heb ik ervoor gekozen om jou iedere dag een email te sturen, zodat jij de informatie in je op kunt nemen wanneer het jou uitkomt. Dus schrijf je nu hier in en ontvang direct dag 1 in je inbox.

Hoeveel tijd gaat dit programma mij kosten?

Je ontvangt de email vroeg in de ochtend, zodat je zelf kan bepalen wanneer je deze leest. Tijdens je kopje koffie in de ochtend, wanneer je even op je kind aan het wachten bent, of tijdens het koken. Het kost maar een paar minuten om de email te lezen, dus op het toilet is ook nog een mogelijkheid 😉

Ik start net met mijn bedrijf, is dit programma dan ook iets voor mij?

Er zijn veel vrouwelijke ondernemers die het jammer vinden dat zij niet aan het begin van hun ondernemerschap de mogelijkheid hadden om op een snelle manier meer financiële basiskennis op te doen. Door hier dus direct mee aan de slag te gaan, zet je een goede fundering neer voor jouw business.

Mijn bedrijf staat al. Is het programma voor mij dan interessant?

Als jij het gevoel hebt dat het financiële gedeelte van jouw mooie bedrijf een zwakke schakel is, dan adviseer ik je juist om mee te doen. De grootste reden dat bedrijven failliet gaan, of ondernemers stoppen met hun business, is omdat er op het gebied van hun financiën problemen ontstaan. En dat willen we natuurlijk voorkomen.

Maar ik heb toch al een boekhouder?

Natuurlijk is het goed om jouw financiele zaken door een boekhouder te laten doen, of te laten controleren. Door dit programma voel jij je allereerst zelfverzekerder in gesprek met jouw boekhouder. Het allergrootste voordeel dat je behaalt is echter dat jouw financiële basis groeit. Dat je weet wat er zoal speelt in jouw bedrijf op financieel gebied. Dat je leert waar je je op moet richten als je wilt groeien. 

Hoe lang heb ik toegang tot dit programma?

Je ontvangt 30 dagen lang een e-mail in je inbox, maar deze e-mails zijn natuurlijk voor altijd voor jou. Als jij de e-mails bewaard (TIP: maak een speciale map hiervoor aan), kan jij op ieder willekeurig moment teruggrijpen op de stof die behandeld wordt in het programma. Mocht je dus tegen een specifiek onderwerp aanlopen, dan is dit altijd terug te vinden. 

In 30 dagen de financiële fundering van jouw bedrijf en money mindset versterken, om ontspannen en zelfverzekerd te ondernemen.

€ 27,-

• 30 dagen lang een e-mail met …
• Financiële basiskennis
• Money Mindset
• Tips & Tricks

(incl. templates)

Niet tevreden? Binnen 14 dagen 100% geld terug

The Money Flow Month

Schrijf je direct in en doe mee!

  • 0,00 €
  • American Express
    Discover
    MasterCard
    Visa
    Ondersteunde creditcards: American Express, Discover, MasterCard, Visa